You are here:

kthehu mbrapa

Bordi Këshillëdhënës Industrial i Fakultetit Ekonomik në Universitetin “Ukshin Hoti” Prizren

Anëtarët nga shoqatat, bizneset/ institucionet tjera (me të drejtë vote):

 • Qëndresa JANUZAJ – ”CITY HOTEL” SH.P.K. & Swiss windows sh.p.k, kryetar/e,
 • Arben Tërshnjaku – Fabrika konditorike ‘’Liri’’ zëvendëskryetar,
 • Zenel AHMETAJ – ZKF Drejtoria e Ekonomisë dhe Financave – KK Prizren,
 • Xhafer KASTRATI – N.T.N. MIRI,
 • Alajdin FUSHA – ABI center,
 • Liman Asllani – Klubi i afaristëve të Prizrenit,
 • Halim HOTI – “Kosovo Turism” SH.P.K.
 • Agim MORINA – Lori Shped,
 • Armend HYSENI – Oda Ekonomike rexhionale,
 • Fisnik HAZIRAJ – SOLID Sh.P.K.
 • Hasan BYTYQI – OK- SHPK,
 • Gani SALLAUKA – “Q.B.S”- Suhareka,
 • Ardiana BUNJAKU – Scaak,
 • Tasim SHASIVARI – SABA Agency SOFRA,
 • Vedija ZEKOVSKI – N.T. ‘’Sporting’’,
 • Veli AHMETI – LUMA Comerce N.T.SH.
 • Afrim TEJECI – Oda e ndërmarrësve dhe zejtarëve.

Anëtarët Ex-officio (pa të drejtë vote)

 • Prof. Asoc. Dr. Halil KUKAJ – Dekan i Fakultetit Ekonomik,
 • Prof. Asoc. Dr. Hamdi HOTI – Prodekan Fakultetit Ekonomik,
 • Ma. Sc. Naser BUZHALA – Sekretar i Fakultetit Ekonomik,
 • Mirgeta HOXHA – Student Fakultetit Ekonomik,
 • Prof. Ass. Dr. Kushtrim BRAHA – FSHJM.

30/01/2020

Lista e Bizneseve me të cilët është nënshkruar Marrëveshje Mirëkuptimi në F.Ekonomik

29/01/2020

Vendimi mbi themelimin e Bordit Këshillëdhënës në F. Ekonomik