1

Kushtrim Rrakaqi

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

– Harton planet e punës në pajtim me mbikëqyrësin për zbatimin e detyrave të përcaktuara në bazë të objektivave dhe jep rekomandime lidhur me realizimin e tyre; 10%

– Analizon dhe vlerëson planin rrjedhës të parasë dhe siguron se zotimet janë bërë në pajtim me procedurat dhe standardet për buxhet dhe financa; 15%

– Siguron që mjetet buxhetore janë në dispozicion për shpenzim dhe janë bërë zotimet përkatëse në sistemet përkatës të institucioneve financiare dhe buxhetore; 20%

– Rishikon çdo urdhër zotimi dhe dokumentet përkatëse për inicimin e procedurave për prokurim dhe i përcjell për veprim të mëtutjeshme; 15%

– Regjistron të gjitha zotimet e shpenzimeve në sistemin e menaxhimit të financave dhe i përcjellë deri në realizimin e tyre; 15%

– Barazon raportet me sistemin e thesarit në bazë tre mujore gjashtë mujor dhe vjetore dhe bashkëpunon me strukturat tjera organizative të ministrisë lidhur me zotimet; 10%

– Mbikëqyrë dhe zbaton kontrollin efektiv të menaxhimit të parave të gatshme dhe mirëmban dokumentacionin financiar dhe dosjet për te gjitha zotimet; 10%

– Kryen edhe detyra tjetër në përputhje me ligjet dhe rregulloret të cilat mund të kërkohen në mënyrë të arsyeshme kohë pas kohe nga mbikëqyrësi; 5%