1

Fakulteti Ekonomik i Universitetit “Ukshin Hoti” Prizren, lidhi bashkëpunim me Fakultetin Ekonomik dhe Shkollën Profesionale të Universitetit ‘’Dokuz Eylul’’ nga Turqia
Ri-akreditohet edhe për 3 vite programi studimor i nivelit Master në “Administrim Biznesi”, pranë Fakultetit Ekonomik
Studentët e Fakultetit Ekonomik të Universitetit “UKSHIN HOTI” Prizren, Fjolla MORINA, Erva KUKSI dhe Barijeta Rabi janë përfitues e me bursë të plotë një semestër në Universitetin Pamukkale të Turqisë
Ligjeratë Ekstrakurrikulare (Bashkim Rrezja)
Ligjëratë Ekstrakurrikulare (Arben Tershnjaku)
U mbajt ligjëratë e hapur në Fakultetin e Ekonomisë
Studentët e Fakultetit Ekonomik realizuan prezantimet në konferencën International CEO social sciences congress në Stamboll të Turqisë
Studentët e Fakultetit të Ekonomisë realizuan një vizitë studimore në KOSHI GROUP
Presidenti i “Mabetex Group” z. Behxhet Pacolli mbajti ligjëratë në Fakultetin Ekonomik
Afaristi i suksesshëm Shaqir Palushi mbajti ligjëratë në Universitetin “Ukshin Hoti” Prizren
Pritje solemne pēr studentët e rinj, 19 Tetor 2021